Apadrinem la Font Martina

Des de l’escola se’ns ha proposat fer un canvi a l’espai verd de la Font Martina que tenim al costat de l’escola. Així que hem anat per veure amb quines condicions està. Hem fet grups i ens hem repartir la feina: uns hem fet dibuixos, uns altres fotografies i els altres hem fet un inventari de tot el que hi ha. Ens hem adonat que no està gaire ben cuidat.

Després hem fet una enquesta entre tota la comunitat de grans i nosaltres ens ha tocat fer els veïns. Per això hem repartit l’enquesta a totes les bústies de la zona. En aquesta enquesta hem preguntat al veinat sobre l’espai de la Font Martina per saber la seva opinió. Hem rebut 37 respostes en total. Per acabar, hem creat un mural resum amb les conclusions de l’enquesta que tenim penjat al passadís de l’escola.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close