Apadrinem la Font Martina!!

Com a escola participem en el Projecte Apadrinem la Font Martina, un espai proper al centre.

El primer que hem fet ha estat anar a veure l’espai i observar en quines condicions està. Per grups l’hem dibuixat, fotografiat i inventariat. Hem pogut observar de primera mà que està molt deixat i que no és massa agradable estar-hi.

Tots estem d’acord que caldria millorar aquest espai per fer-lo més agradable i hem plantejat unes propostes de millora. Hem preparat una enquesta que hem passat als veïns per tal que ells diguin la seva. Un cop rebudes les respostes n’hem fet el buidatge i hem elaborat un mural amb totes les conclusions.

Ara queda seguir treballant per fer possible la millora!.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close