8M NO SOM INVISIBLES!

EL 8 DE MARÇ ÉS EL DIA DE LA DONA TREBALLADORA. A L’ESCOLA, I DURANT TOTA LA SETMANA, TOTS I TOTES ELS/LES ALUMNES N’HEM FET RESSÒ REALITZANT DIFERENTS TREBALLS QUE HEM EXPOSAT A LA PLANTA BAIXA DE L’ESCOLA. A LA CLASSE DELS/LES PIRATES, HO HEM APROFITAT PER RESOLDRE UNA DE LES PREGUNTES QUE ENS FÈIEM DINS EL NOSTRE PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE: “VAN EXISTIR DONES PIRATES”? I TANT QUE SI!! UNA D’ELLES VA SER LA MARY READ, QUE DES DE BEN PETITA JA ES VA HAVER DE FER PASSAR PER UN NEN I AIXÍ LA SEVA ÀVIA LI DONAVA UNA MONEDA A LA SETMANA PER LA SEVA MANUTENCIÓ. QUAN ES VA FER GRAN VA DECIDIR FER-SE PIRATA, PERÒ COM LES DONES NO HO PODIEN SER ( ES CREIA QUE DUIA MALA SORT DUR DONES ALS VAIXELLS PIRATES I LES TIRAVEN PER LA BORDA SI LES DESCOBRIEN! ) ES VA FER PASSAR PER UN HOME. ES FEIA DIR MARK. N’HEM PARLAT A LA ROTLLANA INVESTIGANT COSES SOBRE AQUESTA INTRÈPIDA DONA, HEM CONVERSAT SOBRE ELS ROLS QUE TENEN ELS NOSTRES PARES I MARES A CASA, SI NOSALTRES COL·LABOREM EN LES TASQUES DOMÈSTIQUES… I AQUESTES IMATGES MOSTREN LA NOSTRA APORTACIÓ A LA GRAN EXPOSICIÓ! AHOY!!

AMB ELS NOSTRES GRUPS COOPERATIUS DE TREBALL, ESTAMPEM AMB ESPONGES TENYIDES DE TONS LILES LA SILUETA DE LA MARY READ I FEM UN PETIT LAPBOOK AMB LA INFORMACIÓ MÉS SIGNIFICATIVA PER NOSALTRES.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close