CONTA CONTES i DIADA DE SANT JORDI

El dijous dia 22 d’abril a la tarda van venir a la classe la Maite i l’Antonio (pares del Marco) a explicar-nos contes. Van explicar-nos “la Caputxeta Forçuda” amb uns titelles que van fer ells mateixos. També ens van explicar el conte “Los tipos duros también tienen sentimientos”. Aquests contes ens van permetre fer petites reflexions sobre els estereotips de gènere. Ens els deixen uns dies i els podrem rellegir quan vulguem!

Gràcies per la vostra visita, Maite i Antonio!

El dia 23 d’abril vam celebrar Sant Jordi amb l’ intercanvi d’un llibre i l’elaboració d’una rosa amb paper de WC. Durant el matí vam escriure una dedicatòria per a la nostra parella d’intercanvi. A la tarda, després de fer una volteta per les paradetes instal·lades al pati, vam fer els intercanvis. Quina emoció! Només sabíem a qui li regalàvem però no qui ens el regalava!

Aquestes són les parelles:

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close