CONSTRUÏM UN CIRCUIT ELÈCTRIC

Els alumnes de 6è estem construïnt un connecta (circuit elèctric) sobre els països d’Europa.

· Primer vam pintar els països que formen part del Continent Europeu i 14 etiquetes amb els seus noms, a continuació ho vam enganxar tot en un plafó de porexpan.

· Seguidament vam fer el títol “Europa i el món”, el vam enganxar junt a les etiquetes i els països i vam forrar el plafó.

· Després vam fer un forat al costat de cada etiqueta amb el nom del país i un altre forat al seu país. A cada forat hi ficàvem un enquadernador metàl·lic.

· Llavors mediem quanta distància hi havia entre el forat del nom del país i el forat de la capital del país corresponent i tallavem la distància exacte de cable.

· A continuació fixàvem un extrem del cable a l’enquadernador metàl·lic del costat de l’etiqueta amb el nom d’un país i l’altre extrem al enquadernador metàl·lic del costat de la silueta del país.

· Per últim posem una bombeta amb dos cables sortint d’ella i ho enganxem sobre el plafó.

El joc consisteix en posar un dels cables que surt de la bombeta a algun enquadernador metàl·lic dels noms dels països i l’altre cable a l’enquadernador metàl·lic del país corresponent. Si encertem, la bombeta s’il·lumina i sinó, la bombeta no s’encén.

Els prehistòrics i les prehistòriques!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close