SORTIDA AL PARC FRANCESC MACIÀ

AVUI, CANGURS I PIRATES HEM ANAT AL PARC TEMÀTIC INFANTIL DE MALGRAT DE MAR. COM ENS CALIA FER AQUESTA SORTIDA! ENS HO HEM PASSAT PIPA! HI HAVIA MOLTES ESCULTURES GEGANTS AMB LES QUALS HEM JUGAT TOT ENFILANT-NOS-HI! FINS I TOT LES HEM REPRESENTAT EN UNA PÀGINA EN BLANC PER RECORDAR-LES QUAN TORNEM A L’ESCOLA. HEM GAUDIT DE LA “RULETA”, DEL TOBOGAN ONDULAT, DE LES PASSAREL·LES I ELS GRONXADORS… NO HEM PARAT NI UN MOMENT! PERÒ SOBRETOT HEM COMPARTIT MOLTS MOMENTS DE RIURES I COMPLICITATS. FINS I TOT ENS HEM ENDUT EL CANÇONER I HEM DEIXAT EMBADALIT A EN MARC, EL CONDUCTOR DE L’AUTOCAR, AMB LES NOSTRES CANÇONS! UN DIA PRECIÓS QUE, ARA QUE S’ACABA LA NOSTRA ETAPA D’INFANTIL, NO OBLIDAREM!! 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close