ESMORZAR MATEMÀTIC: PA AMB XOCOLATA

DIMARTS VAM FER UN “ESMORZAR MATEMÀTIC” CONJUNT, PERÒ PRIMER VAM HAVER DE RESOLDRE COM REPARTIR LES TRES BARRES DE PA I LES 4 RAJOLES DE XOCOLATA ENTRE TOTS! PER PETITS GRUPS I AMB L’AJUT DELS REGLETS VAM PENSAR DE QUINA MANERA HO PODÍEM FER. DESPRÉS HO VAM POSAR EN COMÚ: EN QUANTS TROSSOS HEM DE TALLAR CADA BARRA? EN PODREM REPETIR? LA XOCOLATA HA ESTAT MÉS FÀCIL DE REPARTIR; PRIMER VAM PENSAR REPARTIR UN “RECTANGLE” PER CADA UN, PERÒ QUAN VAM VEURE QUE ERA MOLT PETIT I QUE EN SOBRAVA MOLTA, DE SEGUIDA ALGÚ VA DIR: I SI DONEM UNA FILA SENCERA PER CADASCÚ? AQUESTA IDEA VA AGRADAR MOLT MÉS!! VAM COMPROVAR QUE EN TENÍEM SUFICIENT I ENCARA EN SOBRAVA MOLTA!! N’HEM POGUT REPETIR MOLTES VEGADES!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close