RACONS A MÚSICA

A música durant 4 sessions hem treballat per racons. A cada sessió, juntament amb el nostre grup cooperatiu, hem descobert un racó diferent. Hi havia quatre racons, el racó de la clau de sol, el racó de les notes, el racó dels ritmes i el racó dels instruments.

Al racó de la clau de sol, hem perfeccionat la cal·ligrafia de la clau de sol tot resseguint-la i dibuixant-la. Al racó dels ritmes, hem treballat la negra, el silenci de negra, la blanca, les dues corxeres, les quatre semicorxeres i la rodona a través de diferents jocs. Al racó de les notes, hem jugat amb totes les notes de l’escala gràcies a diferents propostes, algunes relacionades amb el conte que vam llegir. Per últim, al racó dels instruments, hem descobert quins són els instruments més populars i hem pogut jugar amb ells.

Ha estat molt divertit i hem après molt jugant amb la música! Ens agradaria poder repetir-ho!!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close