ANEM DE COLÒNIES

El 26 de maig els alumnes de 6è vam anar de colònies a Cala Canyelles.

Vam fer moltes activitats, la majoria eren d’aigua com el xurro, l’esquí aquàtic, una passejada en llanxa, inmersió, patins, probes de natació… Però també hi havien altres activitats d’alguns esports com tennis, escalada, padel, etc.

A les nits, després de sopar teniem una estona de temps lliure, en el que feiem: piscina nocturna, tennis, futbol, bàsquet… Després, pujàvem a les habitacions, i teniem 30 minuts per: posar-nos els pijames, rentar-nos les dents prepar-nos per dormir.

Una altre cosa que ens va agradar molt va ser el menjar, els nostres àpat preferits van ser els esmorzars, hi havia un bufet lliure!!! En general… tot estava boníssim!! : )

Esperem tornar a un lloc com aquest!! : )

Els prehistòrics i les prehistòriques!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close