DIA 2 COLÒNIES

Ja estem al segon dia. Ens vam despertar vam anar a esmorzar ( un bufet lliure ). Després d’esmorzar vam anar a fer la primera activitat, que va ser pàdel surf, en general ens va agradar molt. Quan vam acabar vam anar a la piscina climatitzada ha fer la primera classe de busseig (ulleres i aletes). Primer ens van explicar com va el bosseig i després ja vam anar a bussejar. Seguidament vem anar a dinar. Després de dinar vam anar a la platja per fer un viatge amb barca fins a Tossa de Mar. Després de la barca ens vam trobar amb els tres sisès per fer la banana ( xurro ). Després vam anar a dutxar-nos i vam anar a sopar. Després vam fer temps lliure ( bàsquet ) i per últim vam anar a la piscina els tres sisès i ens vam anar a dormir.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close