TRIA DEL NOM DE LA CLASSE

Els nens i les nenes que han volgut han portat una proposta per a la tria del nom de la classe. Han estat unes propostes ben variades: tigres, cocodrils, elefants, gatets, tortugues, pallassos, ballarines, serps, pingüins, gegants, porquets, llops, lloros, dinosaures, ratolins, papallones, bombolles de sabó i flors. Cal destacar que la proposta dels dinosaures l’hem descartat, ja que és un nom que ha estat escollit per un altre classe de l’escola.

A la rotllana cadascú ha explicat quin nom li agradava amb l’ajuda d’una imatge i/o un objecte. Un cop fetes les presentacions, avui hem fet la votació: hem posat una peça de construcció al costat del nom que ens agradava. Alguns infants han escollit la seva proposta, però d’altres han canviat d’opinió i n’han escollit una altra.

Un cop enllestides les tries, hem comptat quantes peces tenia cada imatge. Alguna en tenia 1, d’altres 2 i l’opció guanyadora tenia 3 peces. Sabeu quina opció ha estat???

SOM LA CLASSE DELS PALLASSOS I LES PALLASSES!

ELS RESULTATS

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close