COLÒNIES A CAN MONTCAU

Estem passant uns bons dies de convivència a Can Montcau, una granja-masia situada a prop de la Roca del Vallès. Estem gaudint de la natura, dels animals de granja, dels tallers relacionats amb les activitats que es fan i es feien a l’entorn de la masia… i sobretot de la companyia dels nostres amics i amigues!

Conèixer la granja a fons, interactuar amb els animals, elaborar mató, descobrir i reconèixer espècies pròpies del bosc mediterrani, fer la verema, trepitjar raïm, amassar farina de blat i altres ingredients per fer coques de vidre, jocs de nit… Està sent molt interessant viure i aprendre en aquest context!

Divendres, últim dia de l’aventura… Hem acabat les colònies molt cansats i cansades, però molt satisfets i satisfetes per l’experiència viscuda plegats!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close