ROBÒTICA A SISÈ

Els nens i nenes de sisè hem iniciat les sessions de Robòtica amb els robots Lego Mindstorms. Estem molt entusiasmats amb el projecte/concurs “ROBOTSENY i MONTQUÍMIC” que es realitzarà al Pavelló “11 de Setembre” i al carrer Esteve Cardelús (Sant Celoni) el 28 de maig de 2022.

ROBOTSENY I MONTQUÍMIC Curs 2021-2022

La Robotseny i Montquímic busca promoure el procés d’aprenentatge de la química i la tecnologia des de metodologies experimentals i potenciar les vocacions tecnològiques i científiques cap al batxillerat científic i els cicles formatius de la família de la Química. A més, cerca generar mecanismes de col·laboració entre les escoles i les empreses de la zona del Baix Montseny.

A partir d’ara més de 1.500 alumnes dels centres educatius de Breda, Campins, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina treballaran els reptes de la competició de robots i de la fira científica a l’aula dins horari lectiu.

Presentació de l’edició d’enguany del Robotseny i Montquímic

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close