CASA DE COLÒNIES CAN MONTCAU

AQUESTES HAN ESTAT LES NOSTRES PRIMERES COLÒNIES. QUINA EMOCIÓ!!!

ENS HO EM PASSAT MOLT BÉ I HEM GAUDIT MOLT FENT LES ACTIVITATS.

EL DIMECRES , EL PRIMER DIA, EN ARRIBAR VAM CONEIXER L’ENTORN I LES INSTAL·LACIONS. DESPRÉS DE JUGAR UNA ESTONA VAREM VISITAR LA GRANJA I TOTS ELS SEUS ANIMALS: VAQUES, CAVALLS, PORCS, CONILLS, CABRETES, OVELLES, GALLINES… QUE BONICS QUE EREN!!! A LA NIT VAM FER L’ESPERAT JOC DE NIT AMB LA LOT. QUE DIVERTIT VA SER!!!

DIJOUS VAM MATINAR PER FER LA VEREMA. VAM PASSEJAR PER LES VINYES OBSERVANT LES PARRES I ELS CEPS, TOT COLLINT RAÏM. LLAVORS EL VAM AIXAFAR I TREPITJAR AMB ELS PEUS PER FER MOST. HEM APRÉS EL PROÇÉS D’ ELABORACIÓ DEL VI I HEM PASSEJAT PEL CELLER, AAAH, TAMBÉ HEM TASTAT EL NOSTRE MOST!!! DESPRÉS D’UN BON DINAR HEM ANAT A PASSEJAR ENMIG D’ARBRES FRUITERS. MÉS TARD ENS VAM CONVERTIR EN CUINERS I VAM ELABORAR UNA MELMELADA DE POMA QUE FEIA UNA OLORETA… A LA NIT PER ACABAR EL DIA VAM FER UN JOC DE PISTES DE PIRATES.

DIVENDRES ENS HEM LLEVAT UN XIC CANSATS PERÒ IL·LUSIONATS PER TOT EL QUE ENS ESPERAVA L’ÚLTIM DIA. DESPRÉS DE VESTIR-NOS I ESMORZAR HEM FET UN SAQUET D’OLORS I ALGUNS JOCS.

HAN ESTAT UNS DIES FANTÀSTICS ON HEM GAUDIT, APRÉS, JUGAT… I SOBRETOT HEM RIGUT!!! HEM MENJAT MOLT I MOLT BÉ!!! PRIMERES COLÒNIES SUPERADES AMB ÈXIT!!!

EL TEMPS ENS HA ACOMPANYAT I LA PLUJETA FINA DE TARDOR HA ARRIBAT QUAN NOSALTRES HEM MARXAT.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close