NADAL, NADAL…

Arriba Nadal!! Se’ns ha girat feina…

Pensem una figura per penjar a l’arbre, feta per cadascú de nosaltres. També aprendrem el poema de Nadal, com marca la tradició el recitarem “dalt de la cadira” a la família… i no pot faltar la postal  per desitjar-vos bones festes.

Posem fil a l’agulla!!

Amb el “colors de Nadal” verd i vermell fem un mural. Estampem amb diversos elements, ens engresquem… molt engrescats!! 

Tot manipulant i experimentant fem nous descobriments: el traç que deixen les rodes dels cotxes plenes de pintura en fer-los córrer, més prims o més gruixuts, els grafismes que aconseguim amb diferents elements: puntejat prim i gruixut, textures i moltes formes… quants aprenentatges ens ofereixen aquests materials inespecífics!! I les empremtes que deixen les mans, les fem lliscar suaument i sentim la humitat i la fredor de la pintura…   

Amb molta il·lusió elaborem la nostra postal.  Tenyim el paper de diari amb diferents tons de verd…

… l’esquincem…

…i després enganxem tires a l’arbre de Nadal. I no pot faltar l’estrella, protagonista de l’arbre, feta amb pell de mandarina!!

Per acabar triem la figura que volem fer: estrella, bola, arbre o campana. Ara ja la podem decorar amb llegums, anís estrellat, blat de moro, pell de mandarina… Per acabar-la i poder penjar-la a l’arbre enfilem unes boletes de fusta en el cordill… Estem ben concentrats i concentrades!!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close