SORTIDA BUTTERFLY PARK

El divendres passat dia 5 de maig, els alumnes de 4tA i 4tB vam anar al Butterfly Park que és un parc on pots trobar diferents animals com per exemple: ocells, bambis, ratpenats, tortugues…

Primer vam agafar un autocar fins a Empuriabrava, que és on està el parc. Després vam esmorzar a la porta del parc. Un cop vam entrar, ens van separar en dos grups i vam començar una visita guiada. Per començar, vam anar a veure els ocells i els vam donar menjar, després vam anar a mirar les papallones a un lloc que feia molta calor, ens van ensenyar una papallona dissecada que era la més gran del món. També vam veure ratpenats, iguanes, bambis, coronats, tortugues i cangurs.

Un cop vam acabar la visita ens en vam anar a dinar a un parc molt gran que es diu parc del Trabuc que estava a Castelló d’Empúries.

Èric, Lídia, Marc, Ibrahim.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close